Triangle Borea BR03 Active
– Next generation HiFi –

Triangle Borea BR03 active sunt continuarea deja celebrelor boxe Borea BR03 pasive. Acestea nu aduc progrese punctuale, cum se intampla de cele mai multe ori, ci sunt un real pas inainte din punct de vedere tehnologic, un sistem HiFi integrat de cea mai buna calitate care iti ofera o gama variata de posibilitati prin care sa te bucuri de muzica favorita.

 

Triangle Borea BR03 folosesc pentru amplificare module audio class D cu o putere de 60W pe canal. Ca si conectivitate ai tot ce iti trebuie: Bluetooth 5.0 APTX HD Low Latency ultima generatie, RCA ca poti adauga un CD player, phono stage pentru doze MM, Mini-Jack 3.5mm, Optical-S/PDIF si Coaxial.

 


De asemenea, pentru cei care vor un sistem home theater minimalist, boxele Triangle au iesire pentru a putea adauga un subwoofer, iar cu ajutorul unui cablu optic se conecteaza la televizorul tau smart, filmele tale preferate de pe Netflix trezindu-se la viata. Scapi astfel de foarte multe alte componente audio si fire trase prin toata casa, fara a face compromisuri la sunet.
Triangle Borea BR03 active nu exceleaza doar prin performanta de top si conectivitate, ci si prin aspectul rafinat si varietatea combinatiilor de culori pe care poti sa le alegi.

 

Pentru a evalua calitatile sonore ale acestora am folosit pe parcursul a mai bine de doua saptamani o gama variata de muzica. Am ascultat jazz, muzica electronica, pop, rock, etc. Am folosit cu precadere serviciile de streaming, Tidal, conectate direct la telefon prin Bluetooth, unde am avut o conectivitate stabila si o calitate a sunetului forte buna datorita tehnologiei APTX HD Low Latency ce poate transmite semnal HiRes de pana la 24-bit/48kHz sampling rate.

 


Boxele active Borea BR03 genereaza o imagine stereo clara si bine focalizata. Dimensiunea scenei create este foarte buna pentru o boxa tip bookshelf. Sunt boxe cu un sunet neutru si cu o dinamica foarte buna. Contrastul dintre pasajele calme si cele alerte este foarte bine redat. Echilibrate tonal acestea nu imping frecventele medii in fata. Basul este surprinzator de prezent, conturat si rapid raportat la dimensiunea boxei. La integrarea frecventelor joase si performantele acestuia ajuta foarte mult montajul difuzorul de mid-bass ce este controlat direct de amplificator, fara un crossover intre cele doua elemente.

 


Francezii au continuat si imbunatatit performantele boxelor passive Borea BR03, iar alegerea ca acestea sa devina active a sporit extrem de mult performanta boxei, in detrimentul pretului care foarte aproape de cel al variantei pasive. Boxele active Triangle Borea BR03 au un sunet echilibrat si muzical.

 


Borea BR03 active suna foarte bine pe toate genurile de muzica ascultate.

Fiind boxe active, matching-ul cu amplificatorul si problemele aferente in potrivirea lor nu mai exista. Ai astfel un sistem stereo compact hi-fi de cea mai buna calitate.

1 thoughts on “Triangle Borea BR03 Active
– Next generation HiFi –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *