Yamaha lanseaza doua noi produse: Yamaha R-N2000A si Yamaha NS-2000A

    Yamaha Audio a prezentat oficial la Munchen High End Show 2022 noua sa serie de componente Hi-Fi din seria 2000, receiverul stereo R-N2000A si boxele de podea NS-2000A. Aceste produse mostenesc din tehnologia de top folosita in seriile de varf NS5000 și NS3000. Este prezentata astfel urmatoarea generatie de componente digitale, pentru ca tu sa te poti bucura usor de sunetul unor diverse genuri muzicale in camera de zi, cu o adevarata calitate Hi-Fi.

 

   Elementele de bază ale noilor componente Yamaha Audio sunt echilibrul tonal, dinamica si scena impresionanata ce te va ajuta sa gasesti adevaratul sunet, cel cu capacitatea de a reda toate intentiile artistului si a starni emotiile ascultatorului. Acest sunet de inalta fidelitate este obtinut prin fuziunea a doua tehnologii fundamentale, acustica si electronica si reprezinta o performanta pe care numai Yamaha o poate realiza, deoarece exceleaza in absolut tot ce tine de sunet și muzica, de la fabricarea instrumentelor muzicale la gama de echipamente audio profesionale. Rezultatul este o experienta muzicala profunda, atat de realista incat te vei simti ca si cum artistul ar canta chiar in fata ta.

 

    Noul receiver Yamaha R-N2000A iti permite sa te bucuri de toate tipurile de continut muzical, de la servicii de streaming pana la continut audio high-resolution, intr-un singur centru de divertisment multifunctional. Incorporand o varietate de tehnologii adoptate de la amplificatoarele Yamaha emblematice, precum si o functionalitate exceptionala, R-N2000A ofera cea mai inalta calitate sonora.

 

   R-N2000A este echipat cu tehnologia originala de calibrare automata Yamaha YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) pentru a reda cu acuratete pozitia artistilor si a instrumentelor muzicale si nuantele delicate si atmosfera spatiului de spectacol asa cum este.

 

   In loc sa faca sunetul mai puternic, R-N2000A imbunatateste dinamica, care exprima contrastul dintre linistea dramatica si miscarea muzicii. Pentru a face acest lucru, Yamaha foloseste eficient conceptul Mechanical Ground regasit si in modelele superioare.

 

    Yamaha R-N2000A este compatibil MusicCast. Cu ajutorul acestuia aveti confortul de a asculta cu usurinta muzica preferata oriunde in casa, conectand diverse dispozitive MusicCast si accesand diverse servicii de streaming, cum ar fi Tidal, Qobuz, Amazon Music HD, Apple Music sau Spotify.

 

   Boxele de podea Yamaha NS-2000A au ca mostenire experienta acumulata de-a lungul anilor in fabricarea de instrumente muzicale, inclusiv piane, alaturi de cele mai noi tehnologii din domeniul audio. Incorporand know-how-ul, tehnologia si conceptul de design dobandit in urma dezvoltarii modelului emblematic NS-5000, noile boxe de podea Yamaha ating o expresivitate sonora iesita din comun.

 

   In proiectarea cabinetului, pentru a spori dinamica, Yamaha a incorporat tehnologia de ultima generatie de proiectare a difuzoarelor utilizand vibrometre laser, folosite in cercetarea și dezvoltarea instrumentelor muzicale, alaturi de sisteme de analiza sofisticata FEM (metoda cu elemente finite). Cutia boxei a fost astfel intarita pentru a asigura un bass profund, alaturi de o scena sonora extinsa.

 

   Cele mai noi componente Hi-Fi de la producatorul japonez Yamaha, R-N2000A si NS-2000A, ofera ascultatorului experimentat si constient de stil o calitate exceptionala si o noua experienta audio cu adevarat Hi-Fi, potrivita pentru epoca moderna.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *