Muzica este o oaza care ne invigoreaza pe toata calatoria vietii.

Muzica poate fi linistitoare, excitanta, antrenanta. Va poate atinge sufletele si imbogati viata, asta este misiunea tehnologiei audio Accuphase.

Este si ideea din spatele sloganului “Enrich Life through Technology” care a adus impreuna la origini un grup de experti audio extrem de talentati si cu foarte multa experienta, care au conceput si produc pana in prezent echipamentele audio moderne. Este sloganul care ilustreaza cel mai bine principiul din spatele oricarei componente a companiei japoneze, componente a caror calitate poate parea o extravaganta. Asa cum exista instrumente muzicale care sunt extrem de apreciate acelasi lucru se poate aplica si componentelor audio. Aceasta credinta formeaza baza conceptului de design. Este motivul pentru care fiecare produs beneficeaza de o constructie manuala.

Numele a fost adaptat prin luarea prefixului ACCU de la cuvantul “accurate” si combinarea sa cu “phase”, cel mai important factor de luat in considerare in tehnologia audio. Accuphase crede ca este un nume potrivit in a descrie produsele companiei japoneze. Cautarea neobosita a calitatii audio necesita extrem de mult timp si dedicatie ceea ce face ca Accuphase sa nu produca in sistem de productie in masa. Ca rezultat, productia este limitata si produsele Accuphase sunt disponibile la o selectie limitata de distribuitori, pentru Romania fiind aleasa HiFi Expert ca distribuitor oficial.

Echipamentele audio Accuphase nu sunt afectate de capriciile lumii audio fiind create, mai presus de orice, pentru a atinge o reproducere sonora cu adevarat de inalta fidelitate. Acesta este motivul principal pentru care produsele Accuphase se bucura de o durata de viata si utilizare extrem de mare.