Yamaha MusicCast – solutia multi room pentru confortul casei tale

Yamaha MusicCast este o aplicatie multi room cu care poti sa controlezi produsele Yamaha Home Audio, creand un univers muzical la tine acasa, in fiecare camera, dupa bunul plac.   Cu ajutorul MusicCast poti fi mai aproape de artistul tau preferat, fara sa faci nimic in mod deosebit, poti sa te bucuri de o experienta audio unica de pe canapeaua ta preferata. Cu aceasta aplicatie poti sa controlezi aproape toate produsele Yamaha Home Audio cum ar fi: receivere, boxe wireless, soundbar-uri, subwoofere, network playere, chiar si un pick-up.  

Iti doresti o “casa inteligenta”?

  Cu MusicCast poti sa asculti muzica in fiecare camera a casei tale. Suporta toate formatele audio. Indiferent daca asculti vinil, prin bluetooth, servicii de streaming sau te uiti la televizor, MusicCast este cea mai versatila aplicatie de pe piata la ora actuala. Formatele High-res (WAV, FLAC, AIFF pana la 196 kHz), inclusiv Apple Lossless sunt suportate.     Toate serviciile de streaming online majore sunt integrate in MusicCast. Ai un abonament la Tidal sau Spotify si milioane de albume devin disponibile, nu trebuie decat sa le descoperi.   De asemenea, suporta Spotify Connect cu ajutorul caruia te poti bucura de toate functiile telefonulului tau, cum ar fi apeluri, sms-uri, fara ca muzica sa se intrerupa.    

Pot sa am un sistem multicanal cu ajutorul MusicCast?

Cu un receiver Yamaha compatibil MusicCast ai o multitudine de posibilitati in a crea un sitem multicanal. Poti sa adaugi un soundbar, de exemplu MusicCast BAR 400, care vine si cu un subwoofer wireless si ai partea frontala dintr-o configuratie multicanal. Pentru spate poti sa adaugi 2 boxe wireless Yamaha MusicCast 20 si ai un sistem multicanal complet, simplu si fara fire. Fara batai de cap, fara cabluri prin toata camera sau trase prin pereti.   Daca ai doua boxe pasive, stereo si un receiver Yamaha MusicCast, poti sa iti transformi sistemul inr-unul 5.1 extrem de usor. Folosesti ca boxa centrala MusicCast 50 si ca sateliti spate MusicCast 20. Nimic mai simplu, lasa-ti imaginatia libera si descopera si alte posibilitati de configurare a ecosistemului Yamaha MusicCast Surround.  

Yamaha MusicCast sau cum sa scapi de telecomenzi

Poti sa instalezi aplicatia MusicCast pe orice dispozitiv inteligent: smartphone sau tableta, gratuit. Odata instalata iti perimte controlul total asupra echipamentelor tale Yamaha. De la functii de baza, precum controlul volumului si alegerea melodiilor, pana la pornirea si oprirea aparatelor, fara sa apesi pe un buton fizic. Ai intrat in casa, deschizi aplicatia si iti alegi in ce camera sa cante muzica ta favorita.   Yamaha MusicCast suporta Apple AirPlay 2. Astfel, utilizatorii Apple pot sa transmita continutul audio catre orice sursa MusicCast, la o calitate superioara bluetooth. Te uiti la un videoclip pe Youtube si ai sunet prin boxele tale Yamaha.  
 

Pot sa folosesc comenzi vocale?

Yamaha MusicCast suporta si comenzi vocale cu ajutorul asistentilor virtuali: Amazon Alexa sau Google Assistant. Alegerea este a ta, contoleaza un singur dispozitiv sau toate aparatele din casa si vei fi uimit de noul univers pe care il vei descoperi in intimitatea locuintei tale. Poti sa alegi o melodie specifica sau un album anume care sa cante, fara a mai cauta si tasta fizic. Poti sa verifici vremea, sa cauti restaurante in apropiere sau sa verifici traficul.       Yamaha MusicCast este solutia completa pentru confortul casei tale. Cu ajutorul MusicCast poti sa te bucuri de muzica si artistii tai preferati in cel mai simplu mod cu putinta.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *